Om Marius

Marius Sørlie er en selverklært tankenerd, og fascinerer seg over faktumet at du aktivt kan tenke deg til et bedre liv. Ved hjelp av tankestyring er det meste mulig. 

Mental trening handler om å ha fokus på de tingene som sørger for utvikling - ikke innvikling, og Marius brenner for å vise folk hvordan.

Marius Sørlie er en engasjerende og berørende foredragsholder. Han jobber til daglig som Mental Trener i Fearless Heart, verdens første treningssenter for mental trening. I et foredrag med Marius vil du få ærlige og ekte personlige historier, blandet med forskningsbaserte øvelser i mental trening.

Marius underviser i teknikker innen idrettspsykologi og positiv psykologi som en del av sine foredrag. Dette er for å styrke ankringen av det som blir formidlet, og fordi det er minst like viktig at mental trening er erfaringsbasert. Du vil ikke få presentert øvelser han ikke har erfaring med selv, eller som ikke er ankret i forskning. Fearless Heart har et eget fagteam som kvalitetssikrer øvelsene.

Marius’ historie begynte da han mistet kontrollen etter for mye alkohol på kort tid. Som en følge kjørte han i beruset tilstand og havnet i fengsel.

Hendelsen kom som lyn fra klar himmel og snudde livet hans opp ned – han var den siste i vennegjengen noen trodde skulle begå en kriminell handling. Da dette hendte i 2013 var mental trening et ukjent konsept for Marius. Nå skriver han og holder foredrag om det han selv lærte i perioden hvor det stormet som verst.

Marius brenner spesielt for at ungdom skal styre tankene sine inn mot at de er verdifulle mennesker, etter at han selv har slitt med dårlig selvtillit og indre dialog da han var yngre, uansett hva han fikk til. Han klarte ikke å se sin verdi som ungdom, for ingen hadde lært han det. Nå har han kunnskapen og ønsker å vie livet sitt til å lære den bort. Han er også medforfatter av boken ”Talentets Indre Kamp” av Anja Hammerseng-Edin.

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Marius Sørlie - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.