Anbefalinger

Nedenfor kan du lese litt om hva andre har sagt om foredragene de har vært på med Marius Sørlie. Marius tilpasser alle foredragene for å spisses inn mot kundens ønsker så akkurat dine forventninger blir møtt.

Norges Håndballforbund samler årlig ca. 100 talenter fra hele Norge til en samling i Skien. I år hadde vi gleden av å høre på Marius Sørlie sitt foredrag. Vi fikk oppleve en meget engasjert, personlig og ærlig Marius som ga våre unge spillere en inspirasjon og innsikt i hvordan jobbe med mentale ferdigheter både som privat person og som idrettsutøver. Ett foredrag som jeg kan anbefale på det varmeste.

Jeanette Nilsen

UtviklingsmedarbeiderNorges Håndballforbund

Det var veldig inspirerende å høre på Marius. Han har en sterk historie å fortelle - og forteller den veldig godt! Det er imponerende hvordan han klarte å snu den negative spiralen han var inne i til å bli den modige, trygge og flinke motivatoren/foredragsholderen han er nå! Han ga oss flere verktøy vi kan ta med oss videre i vår hverdag med kronisk sykdom og det er supert at vi nå har presentasjonen vi kan gå tilbake til - veldig hyggelig at du har tilpasset den til oss!

Renathe Jenssen

Kasserer, Norsk Forening for cystisk fibrose

Jeg bruker Marius som foredragsholder sammen med meg i foredrag som inkluderer: Ungdom – endring – valg – kognitiv dissonans Marius snakker svært levende og personlig om hvordan små valg kan endre et helt liv, og med en personlig historie om hvordan han tok et helt irrasjonelt valg om å sette seg i bilen å kjøre etter å ha drukket alkohol. Et lite valg med enorme konsekvenser. Hvordan det er mulig å gjøre endringer i seg selv. Tilgi seg selv, og ta nye valg. Marius baserer sitt foredrag på sin historie, men med et ekspertteam i ryggen. I Fearless jobber vi med de beste i Norge, på positiv psykologi, kognitiv terapi og forskning rundt hvordan mennesker presterer på sitt beste. Dere får langt mer enn et foredrag. Dere får de nyeste metodene, den nyeste forskningen og sterke mentale verktøy dere kan ta i bruk umiddelbart. Jeg er veldig fornøyd med å ha med Marius og tilbakemeldingene fra publikum og kunder gjør meg trygg på å anbefale han videre.

Anja Hammerseng-Edin

Team Fearless

Vi tok kontakt med Marius da Jentene på laget hadde slitt lenge med dårlig selvtillit, lite motivasjon og negative tanker om seg selv og egen innsats. Etter møtet med Marius lærte jentene seg hvor viktig tankene deres er. De lærte seg noen metoder og fikk flere tips til hvordan de skulle tenke og se for seg utfordringer. Jentene fikk med seg noen nyttige redskaper og vi så etter kort tid en mer selvsikker gjeng som tok utfordringene på strak arm og med et smil rundt munnen. Jeg kan absolutt anbefale Marius og hans evne til å se læring og positivitet i enhver situasjon. Som Marius så fint sa det: "Når du begynner å tro på deg selv, begynner du å leve et annerledes liv". Takk for at du lærte jentene betydningen av å løfte hverandre opp! Fantastisk motiverende og inspirerende foredragsholder som anbefales på det sterkeste!

Anette Bjertnes

Trener, Klyve håndball

Vi takker for et flott foredrag! Elever og ansatte på Gjennestad videregående skole fikk et foredrag der Marius Sørlie formidlet sin historie og sine erfaringer på en mesterlig måte. Han engasjerte og inspirerte. Det var også en positiv opplevelse å få han med i dialog med lærerne etterpå med tanke på hvordan vi kan arbeide videre med temaet "Sterk av motgang".

Kristin Sanna Kihle

Rektor, Gjennestad videregående skole

Det er ingen tvil om at Marius har mye å gi. Han er energisk, veltalende og godt forberedt. Det viktigste er kanskje at han snakker fra hjertet med et tydelig ønske om å få inspirere og utgjøre en forskjell i menneskers liv. At en ung mann kommer inn i skolen og forteller ærlig og oppriktig sin historie, rørte våre ungdommer.

Ingrid Ysterud

Lærer, Marker skole

Marius var en ung og engasjerende foredragsholder. Fin blanding mellom personlig erfaring og tilegnet kompetanse. Dette ble en snakkis på arbeidsplassene dagene etter som førte med seg at våre medlemmer tok opp igjen temaet og satt det på dagsorden. Tommel opp!

Lene Myrstad

Seksjonsleder helse, Fagforbundet

Marius var topp, og han fremstår på en måte som gjorde at de som hørte på turte å gå å stille han spørsmål etter foredraget.

Mina Bjerke

Student, NITO

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Marius Sørlie - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.